top of page

Hvem er vi

Sigung Jørgen Riis

DSC_0221.JPG
Udklip.JPG

WT - Kungfu
Grand Master

 

GM Jørgen Riis har trænet Wing Tsun i over 35 år, hvor de første år var under EWTO. 

Han har haft sin egen klub WT-KungFu i ca. 18 år, og haft en del skoler rundt omkring på Sjælland. Udover WT har han også trænet en masse anden kampsport.

Han har blandt andet trænet Escrima og Weapons Combat, under GM Lars Lind i mange år, som har været med til at sætte sit præg på hans Wing Tsun.

 

I dag gi'r han kun privatundervisning, hvor blandt andet Sifu Michael Petersen bliver trænet.

Sifu Michael Bille Petersen

DSC_0027.JPG

WT - Kungfu
Wing Tsun Association Denmark

Master (5. pg), under Grand Master Sifu Riis, WT - Kung Fu

Chefinstruktør i Wing Tsun Association Denmark

 
Michael startede med Wing Tsun i sommeren 97, under GM Sifu Riis. Her tog han en del enetimer gennem årene.
Derefter har han holdt en lille pause, hvorefter han startede op igen med at træne med Master Kenneth Kyhe fra WT KBH i nogle år, også på enetime basis, for igen at vende tilbage til GM Riis og genoptage træningen med enetimer.
Her har han lært hele systemet, og det har endt ud i hvor han er i dag.

Sifu Melanie Bille Petersen

DSC_0175.JPG

Wing Tsun Association Denmark

3. Tekniker
Instruktør for børnehold og voksenhold i Wing Tsun Association Denmark


Melanie har trænet Wing Tsun siden 10-årsalderen, hvor hun startede op med hendes bror Nicolas Petersen. Her startede de med privatundervisning hos Michael Petersen i år 2012, hvorefter hun startede i en klub i 
Roskilde i år 2014 sammen med Nicolas Petersen. Efter 1 år i Roskilde, var hun med til at starte klub op i Solrød sammen med Michael Petersen i år 2015. Her har hun været indtil dags dato.

Sihing Dennis Gustavsen

Dennis.jpg

1. Tekniker
Instruktør for voksenhold i Wing Tsun Association Denmark


Dennis startede med at træne i Nokia Wing Tsun academy i 2001, under Sifu Michael Petersen, og frem til at klubben lukkede i år 2010. Herefter startede han op igen, da Wing Tsun Association Denmark åbnede i år 2015. Her har han trænet lige siden.

Sihing Kenneth Jakobsen

Kenneth WT.jpg

1. Tekniker
Instruktør for voksenhold i Wing Tsun Association Denmark


Kenneth startede med at træne i Nokia Wing Tsun academy i 2007, under Sifu Michael Petersen, og frem til år 2009. Herefter startede han op igen, da Wing Tsun Association Denmark åbnede i år 2015. og her har han trænet lige siden.

Sihing Nicolas Petersen

DSC_0152.JPG

Wing Tsun Association Denmark

1. Tekniker
Instruktør for børnehold og voksenhold i Wing Tsun Association Denmark


Nicolas har trænet Wing Tsun siden 6-årsalderen. Her startede han med privatundervisning hos Michael Petersen i år 2012 sammen med Melanie Petersen, hvilket varede i nogle år, hvorefter han startede i en klub i Roskilde i år 2014. Efter 1 år i Roskilde, var han med til at starte klub op i Solrød sammen med Michael Petersen og Melanie Petersen i år 2015. Her har han været indtil dags dato. Nicolas er ud over elev i Wing Tsun Association Denmark også instruktør for børneholdet.

bottom of page